неделя, 2 август 2009 г.

БГ сърф магазини

SURF SHOP BURGAS
http://www.surfshopburgas.com/
Най-добрият сърф магазин в България! Защо ли!? Защото има всичко, което ви трябва в наличност с най-добрата цена, а останалото се доставя по най-бързия начин от Германия, Холандия и Италия. Представител на едни от най-добрите сърф марки в момента на световния пазар – NEILPRYDE, JP Australia, RRD, North, Nobile, Prolimit, BodyGlove и др. Продава екипировка и на CBRINHA, BEST, MISTRAL, FANATIC, F2, STARBOARD, GAASTRA и др. Намира се в Бургас на ул.”Лермонтов”46 в близост до стъргалото на ул.“Богориди”. Има филиал във Варна. Собственикът Петър Морчев е супер сърф фен, който е най-доброто про в сърф търговията на изток от Прага!

Kite Shop Burgas
http://kiteshopburgas.com/
Подразделение на Surf Shop Burgas. Коментарът е същия, като за сърф магазина. Най-доброто в наличност, с най-бързите доставки, на най-добрата цена!

No Work Team
http://www.noworkteambg.com/
Вероятно най-добре направения сърф магазин в София, но и определено най-потайния. Ограничени наличности и дълги срокове на доставка. Към магазина има ателие за шейпване на дъски и ремонт на платна. Вече е колабориран с Борд Шоп.

Sunny x3m
http://www.sunnyx3m.com/
Семеен магазин със сърф насоченост. Представлява няколко световни сърф марки. Ограничени наличности и дълги срокове на доставка. Сайтът има електронен магазин и популярен форум, който пропагандира дейността на магазина сред тесен кръг клиенти.

Board shop
http://www.boardshop.bg/
Продава сърф мода. Хардуерът е изнесен в полите на Витоша. Предлага предимно скейт и сноуборд екипировка, мода и аксесоари.

Onboard
http://www.onboardstore.com/
Един от първите сърф магазини в София. Ограничени closeout наличности и дълги срокове на доставка. Има собствен спортен сърф клуб.

SLS Quiksilver
http://www.sls.bg/
Верига от магазини на световната марка за сърф облекла.

Brunotti
http://www.sportmania.bg/
Верига от магазини на световната марка за сърф облекла.

Surf склад
http://www.surfsklad.com/
Нов малък магазин свързан с Рума в Кремиковци. Предлага нова и използвана маркова уиндсърфинг екипировка. Има добре организиран интернет магазин.

O’Neill
Верига от магазини на световната марка за сърф облекла. Няма сайт.

Billabong
Верига от магазини на световната марка за сърф облекла. Няма сайт.

??? OCEAN&EARTH
Магазин за сноуборд, който продава бодиборд и материал на известната австралийска марка сърф екипировка O&E. Намира се в безистен на пл.Славейков, има филиала на морето, в центъра на Лозенец, който рабти само през лятото.

ОХО
Магазин на известното сърф училище в Лозенец. Работи само през лятото.

Storm shop
Уж онлайн магазин, но не е много ясно. Предлага сърф оборудване с неясна наличност.

??? магазин в Павлово


----------------------- бивши сърф магазини

Oxbow
http://www.oxboworld.com/
Представителен магазин на световната сърф марка облекла в SCC и във Варна, който постепенно преминава към дистрибуция на Quiksilver. Добро обзавеждане и внимателни служители. До скоро предлагаше популярните модели на Oxbow, а сега само остатъци от старите колекции. Понякога недостатъчна наличност от размери. Няма сай

Viva sport
http://www.viva-sport.com/
Сезонен сърф магазин. През зимата продава ски и сноуборд екипировка. Ограничени наличности и дълги срокове на доставка.

BAS
http://www.bas-bg.com/
Магазинът е предимно за сърф дрешки и аксесоари. Основен пропагандатор на сърфинг културата в България. Първи и единствен организатор на сърфинг сътезания на българското крайбрежие. Иначе внася и продава сноуборд, скейт и байк екипировка.


Alpin sport
http://www.alpinsport-bg.com/
От сезон 2011 не предлага сърф оборудване. Беше добре организиран сезонен магазин тясно обвързан с вноса на Surf Shop Burgas. Разработваше и собствен внос на италианските платна Chalenger. Сега предлага алпийско и къмпинг оборудване, а през зимата продава ски и сноуборд екипировка.

Rip Curl
Бивша верига от магазини на световната марка за сърф облекла, която бързо беше ликвидирана. Няма сайт.

Sportrax - НЕ СЪЩЕСТВУВА
http://www.sportrax.bg/
Новият голям спортен магазин в “Младост 1” предлагаше и сърф екипировка, но вече не съществува. Явно мястото му не беше там.


РУМ Кремиковци
http://www.wind-zone.com/
Един малък магазин, който беше твърде отдалечен от цивилизацията, но добре известен на активните сърфисти. Намираше се в РУМ'а на Кремиковци :) Сега е преместен в Surf скалд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар